Vodoodporni čevlji - Izberite svoj model in trenirajte kadarkoli! Kupite zdaj
35th ASICS Austrian Women's Run - Prijavite se zdaj!

35th ASICS Austrian Women's Run - Prijavite se zdaj!

20. 4. 2023 2 min. branja

35. ASICS Avstrijski tek za ženske bo potekal 4. junija 2023. Prijavite se zdaj in doživite največji ženski tek v Evropi.

ASICS Avstrijski tek za ženske (AÖFL) bo tudi letos potekal v dunajskem Praterju pod geslom #WeRunToMove. Z več kot 20.000 udeleženkami iz skoraj 100 različnih držav je to največji ženski tekaški dogodek v vsej Evropi. ASICS Avstrijski tek za ženske odlikuje nepozabno vzdušje, motivacijo in pogum

Kliknite tukaj za prijavo!

Že 35 let je ta klasični tek za ženske veliko več kot le tek. Cilj teka za ženske je navdušiti ženske in dekleta za tek. Gre za sprejemanje in prepoznavnost žensk na vseh področjih življenja. Ženske lahko nekaj spremenimo - skupaj. 

AAWR2023"Moje poslanstvo je bilo navdušiti ženske in dekleta za tek. 35 let pozneje še vedno sledim temu cilju," pravi Ilse Dippmann, ustanoviteljica in organizatorka teka AÖFL.

Vse tekačice se lahko 4. junija 2023 udeležijo teka na 5 ali 10 km. Poleg tega bo na voljo tudi 5 km nordijske hoje.

AAWR 2023

5km

Ne glede na to, ali želite preteči svojih prvih 5 km ali pa si želite izboljšati svoj rekord: 5-kilometrska proga je čudovita tekaška proga skozi dunajski Prater; je ravna in vodi skozi zeleno naravo. Na poti vas bodo spodbujali glasbeni orkestri, občinstvo in bobnarske skupine, ki poskrbijo za fenomenalno vzdušje. Tek na 5 km je tudi mednarodna ženska proga in glavna proga AÖFL.

Čeprav na tej dirki ne gre le za dosežke, bodo nekatere močne ženske pokazale, česa so sposobne. Najprej Gladys Chepkurui iz Kenije, ki je leta 2021 s 14:49 min postavila rekord proge na 5 km.

AAWR2023

10 km

5 km je za vas premalo? Potem se odločite za dvojno razdaljo! Sprejmite izziv in pustite, da vas odlično vzdušje spodbudi k teku na 10 km.

5 km nordijske hoje

Ne želite teči, vendar želite sodelovati? Potem se skupaj s prijateljicami prijavite na 5-kilometrski tek nordijske hoje!

Na kaj še čakate? Zgrabite prijateljice in se do 26.04.2023 prijavite na ASICS Avstrijski tek za ženske 2023!

Kliknite tukaj in se prijavite!

Gallery

Top4Running je tudi letos partner ASICS Avstrijskega teka za ženske. Na vikendu ženskega teka od 3. junija do 4. junija 2023 boste v prodajnem šotoru na Festwiese dobile vse kose najnovejše ASICS kolekcije.

Veselimo se vaše udeležbe!


TEKME IN DOGODKI