MID SEASON SALE - Prihranite do 60 % na izbranih izdelkih KUPI ZDAJ
ASICS Superblast - ocena ambasadorja

ASICS Superblast - ocena ambasadorja

8. 12. 2022 2 min. branja

Z novimi copati ASICS Superbalst tecite na čisto drugi ravni. Naš ambasador Leon razpravlja o najnovejši tekaški obutvi ASICS in o tem, kakšna je razlika med modeloma ASICS Novablast in Metaspeed Sky +

ASICS Superblast: Prvi vtis! 

Ko sem prvič obul copat, sem takoj opazil tri stvari.
1) ASICS Superblast je izjemno lahek.
2) ASICS Superblast se izjemno dobro prilega - na nogi je zelo udoben in ni ne prevelik ne premajhen.
3) Materiali uporabljeni za ASICS Superblast so zelo kakovostni in v tem tekaškem copatu se počutite res zelo udobno.

ASICS Superblast: V čem je razlika? 

ASICS Superblast zagotavlja znaten trampolinski učinek pri vsakem koraku. Ta je veliko močnejši kot pri ASICS Novablast. Novi Superblast ni pretirano odbojen, ampak omogoča blaženje udarcev, nemoteno tekoče gibanje, ki dobro prehaja v gibanje naprej. Poleg tega čevelj poskrbi, da se tudi pozneje na daljših tekih počutite veliko bolj sveže ter imate močan in energičen tek. Zaradi tega bo vsak trening še bolj zabaven!

ASICS Superblast: Ocena po 2 tednih!

Novi Superblast od ASICSa je zelo dober copat za trening, ki je po mojem mnenju še posebej dobro narejen za dolge vzdržljivostne teke in tudi hitre, daljše tempo treninge.. Superblast je odličen spremljevalec tudi na regeneracijskih tekih, kjer lahko prihranite energijo. Zahvaljujoč udobnemu blaženju imate vedno občutek podpore in se tako izognete poškodbam, tudi pri velikem obsegu treningov.

Za tekaške začetnike je ASICS Superblast tudi zelo dober tekmovalni copat, ki vam bo pomagal doseči nove najboljše čase.

Najnovejši tekaški copat ASICS - ASICS Superblast - zdaj dobite na top4running.si

Kupi zdaj!


SVETOVANJE O IZDELKIH