Črni petek - veliko znižanje tekaških copat ter oblačil za dame in gospode

Črni petek - veliko znižanje tekaških copat ter oblačil za dame in gospode

1. 11. 2021 3 min. branja

Tukaj je! Največji nakupovalni dogodek leta, na katerega so vsi čakali. Ne zamudite priložnosti in najboljših ponudb tekaških copat, oblačil, opreme in dodatkov. Še nikoli ni bilo tako enostavno. Sprintajte in izkoristite črni petek v Top4Running v polni meri!

Znižani moški tekaški copati

Pravi tekaški copat je osnova. In tekaških copat ni nikoli dovolj. Zdaj imate edinstveno priložnost, da kupite odlične kose po odličnih cenah! Veliko znižanje moških tekaških copat, s katerimi bo vsak tek postal doživetje. Izbirate lahko med modeli copat priljubljenih blagovnih znamk kot so Nike, adidas ali PUMA. Si tudi vi želite udobne hoje? Potem stavite na Nike Air Max.

Moški copati 

Znižani ženski tekaški copati

Bodo Nike ali adidas copati? Od vas je odvisno, katero znamko boste izbrali. Na znižanju na črni petek boste našli ženske tekaške copate številnih blagovnih znamk. Ne odlašajte in si priskrbite nove tekaške copate po odličnih cenah ter osvežite svoj športni outfit. Če imate raje klasiko, se prepustite tekaškim copatom Nike Air Max. Zagotovo ne boste zgrešili!

  Ženski copati

running_shoes

Znižane softshell jakne

Tudi med zimskim tekom vam bo toplo z znižano moško softshell jakno ali žensko softshell jakno. Visoki popusti.

Moške jakne        Ženske jakne

Znižanje športnih zgornjih delov

Sedaj je najboljši letni čas za menjavo tekaške garderobe. V ponudbi boste našli znižane moške in ženske zgornje dele vaših najljubših blagovnih znamk.

Moške majice        Ženske majice

Popust na moške trenirke Nike

Vsi imajo radi Nike, to vemo. Zato lahko sedaj izbirate med moškimi trenirkami Nike po zelo ugodnih cenah. Uživajte v stilskem udobju.

Moške trenirke Nike

Znižane ženske športne hlače

Ženske športne hlače Nike vas popeljejo v povsem novo dimenzijo udobja. Ne zamudite tudi velikega znižanja športnih pajkic. Bodite zvezda med tekom ali v telovadnici!

Ženske Nike športne hlače      Ženske pajkice

running_clothes

Znižana športna oprema

Tečete za zabavo ali spremljate in analizirate svoje dosežke? Pri slednjem vam bo pomagala športna ura . Želite poživiti svojo tekaško opremo in hkrati izboljšati krvni obtok? Potem so kompresijske nogavice prava izbira. In ali kdaj zamenjate tek s treningom v telovadnici? Priskrbite si elegantno športno torbo in imejte vse na enem mestu.

Nogavice Torbe

Mislimo tudi na otroke

Na znižanju na črni petek lahko najdete tudi otroške športne čevlje. Poiščite kakovostne otroške čevlje in razveselite svoje male tekače.

Otroški čevlji

Inspire yourself