Mizuno Wave Rebellion Pro: Novi kralj super čevljev

Mizuno Wave Rebellion Pro: Novi kralj super čevljev

17. 1. 2023 2 min. branja

V družini Mizuno je nov tekaški copat. Pred njegovim prihodom na trg, 19. februarja, si tukaj preberite vse kar morate o njem vedeti.

Trije ključni elementi: lahek, oprijemljiv in odziven!

Mizunov novi super copat je zasnovan za tekače maratonce, ki tečejo s prednjim in srednjim stopalom. Višina podplata je 33 mm / 39 mm, teža pa 220 g. Popolni čevelj za vaš naslednji maraton bo na trgu 19. februarja.

Najpomembnejša dejstva:

Zgornji  del čevlja je kar se da lahek, saj je iz lahke mrežice, ki je bila zasnovana posebej za model Rebellion Pro. Dve zanki za vezalke ohranjata jezik na mestu tudi med daljšimi teki. Zahvaljujoč odstranjenemu opetniku se čevelj okoli pete in gležnja prilega kot nogavica. Podpira vas na najboljši možni način tudi takrat, ko se vaše noge utrudijo.

1

Podplat je zasnovan tako, da vas bo zanesljivo poganjal naprej in vam zagotavljal učinkovito vračanje energije. Za to so uporabljene različne Mizuno tehnologije, ki vam zagotavljajo najboljšo podporo na vsakem koraku. Najprej je tukaj s karbonom ojačana najlonska plošča, zasnovana z Mizuno Wave. Izdelana je iz 30 % ogljikovih vlaken in 70 % najlona. Cilj je bil izdelati ploščico, ki bo čim lažja, hkrati pa čim bolj stabilna in nosilna. Poleg tega je Mizuno za zgornji in spodnji vmesni podplat uporabil tehnologijo Mizuno Enerzy lite +. Ta zagotavlja mehkobo med tekom prek blaženja in več majhnih luknjic na spodnjem delu. Je veliko lažji in mehkejši od podpalata Mizuno Enerzy lite.

Podplat G3 zagotavlja odličen oprijem na različnih površinah.  

Bodite na tekočem o vseh najnovejših tekaških copatih na top4running.si.

Tekaške copate kupite tukaj!

2


PRODUKTNE NOVOSTI