RUN THE SALE: Popusti od -25% na vse izbrane izdelke -- days --:--:-- Kupite zdaj
Najboljša božična darila za tekače

Najboljša božična darila za tekače

12. 12. 2022 3 min. branja

Božič je tik pred vrati in radi bi vam predstavili ideje za najboljša božična darila za tekače. Darila, ki bodo všeč vsakemu tekaču - zagotovljeno!

Majhne pozornosti

Kako narediti zimske teke prijetnejše? Občutljive dele telesa, kot so vrat, roke in glava, ogrejte z rokavicami, grelniki vratu, naglavnimi trakovi ali kapami. Vsakega od teh kosov opreme vam ponujamo tudi v Top4Running različici.


Za ohranjanje toplih ahilovih tetiv pozimi je treba imeti visoke nogavice, ki jih imamo na voljo v številnih barvah in izvedbah.


Za atlete, ki veliko časa preživijo v šprintaricah, je idealno darilo: zaščita za podplat. KEYENA KEY ONE.
Vsi si želimo ostati zdravi. Penasti valjček ali masažna pištola bosta pomagala sprostiti noge po napornem teku.
keyena

Večja darila 

Slabo vreme in manj dnevne svetlobe zahtevata čelno svetilko za zagotavljanje vidnosti in varnosti na cestah in pločnikih.

Zimske kolekcije oblačil priljubljenih blagovnih znamk, kot so Nike, ASICS, adidas in On Running, so oblikovane posebej za hladnejše mesece, da bo tekačem toplo in prijetno.


Zimski trening vključuje veliko kilometrov in tekači se morajo za to ustrezno oskrbeti z energijo! Obiščite naš razdelek športne prehrane in izbirajte med številnimi prehranskimi dodatki, energijskimi ploščicami ter geli. Izdelki maurten so priljubljeni pri številnih tekačih na dolge proge.


Med koristen kos opreme za dolge teke spada tudi tekaški nahrbtnik, tako imenovani „camelbak “ ali tekaški jopič. Ponujajo prostor za pijačo, športne gele in osebne predmete. Večji nahrbtniki imajo dovolj prostora za shranjevanje dodatnih tekaških mikic in majic.

nike shield

Posebna darila

Kaj osreči vsakega tekača? Nov par tekaških copat!


Zlasti kosi iz omejenih izdaj, kot je adidas ADIZERO BOSTON 11 Berlin Marathoner, kosi iz sodelovanja Pume z Tracksmith-om – Puma Deviate Nitro Elite Racer x Tracksmith ali sanje vsakega tekača; šprintarice Nike Air Zoom Maxfly.


Uporabno darilo so čevlji iz kolekcije Nike Shield Pack. So vodoodbojni in nedrseči, zato so idealni za zimske teke.


Vsak aktivni športnik, ki želi izboljšati svoje rezultate, bo zagotovo cenil športno uro. Je zanesljiva, ponuja številne funkcije in lahko zagotovi tudi dodatno motivacijo, ki je včasih potrebna.

boston 11


Ali to berete tik pred božičem?

Če res ne veste, kakšno darilo kupiti ali če to berete v času, ko dostava do božiča ni zagotovljena - brez skrbi. Mi vam krijemo hrbet!

DARILNI BONI


Super so, ker bodo razveselili več kot enkrat – ko tekač dobi bon, ko izbere sanjski kos in potem, ko so izdelki dostavljeni. 😊 Izberite darilni bon v vrednosti 20, 50, 100 ali 200 EUR.


KUPITE DARILNI BON


Skrbimo za svoje stranke, zato imamo sedaj podaljšano obdobje za vračila – vse do 15. januarja 2023. Ne odlašajte in si darila priskrbite že zdaj!
 
Želimo vam čudovit božič.
 


SVETOVANJE O IZDELKIH