END OF SEASON SALE! Izbirate lahko med več kot 4900 izdelki Kupite zdaj
Najnovejša izdaja: ASICS Metaspeed Sky +

Najnovejša izdaja: ASICS Metaspeed Sky +

6. 5. 2022 2 min. branja

Težko pričakovani model Metaspeed Sky+ je bil predstavljen na odličnem dogodku ASICS Meta Time Trial v Malagi. Z večjo količino ASICS-ove pene Turbo in optimizirano karbonsko ploščico je to najhitrejši copat v ASICS-ovem univerzumu. Vse informacije o njegovih novih ključnih lastnostih najdete tukaj.

Težko pričakovani model Metaspeed Sky+ je bil predstavljen na odličnem dogodku ASICS Meta Time Trial v Malagi. Po lanski uspešni predstavitvi modela Metaspeed Sky in izjemno pozitivnih odzivih je ASICS zbral izkušnje elitnih športnikov in na podlagi njihovih povratnih informacij dodatno izpopolnil dizajn izdelka ter naredil Metaspeed Sky še hitrejši. Metaspeed Sky+ je lahek 205 g (moška US velikost 9).

1

Kaj je novega?

VEČ TURBO-a.

Metaspeed Sky+ ima še večjo količino pene ASICS FF Blast™ Turbo v sprednjem delu stopala. Tako vam tekaški copat zagotavlja še več energije in dodaten odriv ob vsakem koraku, ki ga naredite. 

VEČ POGONA

Karbonska ploščica je bila spremenjena tako, da poveča dolžino vašega koraka. Optimizirana postavitev ploščice z več pene pod njo izboljša vašo ekonomičnost teka in vas popelje do novega osebnega rekorda.

2

KLJUČNE NOVOSTI

Izboljšano prileganje: Prenovljen zgornji del omogoča bolj prilagodljiv razmik med prsti in boljši prijem srednjega dela stopala. To posodobitev smo pripravili na podlagi povratnih informacij in testiranj vrhunskih športnikov.

MOTION WRAP™ MESH: Ta lahek zgornji material zagotavlja boljšo zračnost, udobje in bolj prilagodljivo prileganje.

Posodobljena geometrija vmesnega podplata: Nova geometrija stranske ploskve v sprednjem delu stopala pomaga nadzorovati deformacije, hkrati pa zagotavlja bolj propulziven odriv prstov.

Izboljšano blaženje: Ta copat ima za približno 4 % več pene FF BLAST TURBO&trade kot prejšnji model.

Optimalno nameščena ploščica: Ploščica je v srednjem podplatu nameščena višje in bolj plosko, da tekačem pospeševalcem zagotavlja večji pospešek. 

3