Najnovejša različica: adidas Adizero Adios Pro 3

Najnovejša različica: adidas Adizero Adios Pro 3

20. 6. 2022 3 min. branja

adidas Adizero Adios Pro 3 - Najnovejši in najhitrejši Adidasov tekmovalni copat za dolge proge, od polmaratona do maratona, je tu!

Končno je tu novi elitni hitri Adidasov tekaški copat: Adizero Adios Pro 3! 

Vse se je začelo s svetovnim rekordom Peresa Jepchirchirja na dirki Adios Pro 1 v Pragi 2020. Od takrat se je tekaški copat nenehno razvijal na podlagi povratnih informacij elitnih tekačev, rezultat pa je Adizero Adios Pro 3 - trenutno najhitrejši copat iz družine Adizero za dolge proge. 

“V čast mi je, da lahko obujem in treniram v najnovejšem copatu Adizero. Imamo privilegij, da iz prve roke vemo, kako učinkoviti so lahko Adizero, ko gre za čas in zmogljivost, zato je bilo preizkušanje Adizero Adios Pro 3 zelo razburljivo. Resnično sem občutil hitrost in oprijem tega modela. Upam, da bom lahko še naprej izboljševal svoje dosežke, ko bom še nadalje treniral in tekmoval v modelu Adizero Adios Pro 3.” – Amanal Petros, Adidasov športnik, nemški rekorder v polmaratonu in maratonu.

1

Ključni podatki

Adizero Adios Pro 3 je vrhunski tekmovalni copat za dolge razdalje, od polmaratona do maratona, ki je narejen tako, da tekače popelje na naslednjo raven in podira rekorde. Energyrods 2.0 v srednjem podplatu hitrega copata zagotavlja edinstveno tekaško izkušnjo. Zgornji del je izjemno lahek in zračen za optimalno podporo in hitrost. Izjemno lahek copat tehta le 213 g.

Gallery

Kaj je novega?

  • ENERGYRODS 2.0 - Karbonske energijske palice, ki so bile prej ločene, so zdaj enotna struktura za harmonično togost. Vgrajene so v vmesni podplat in potekajo vzporedno z metatarzalami, tako da tekačem zagotavljajo vračanje energije.
  • Pena Lightstrike Pro – Vmesni podplat sestavljata dve ravni prožne pene Lightstrike Pro ki tekačem zagotavljata blaženje in vračanje energije za podporo na daljših tekmah, od pol do celotnega maratona.
  • Nov zgornji del - Nov lahek zgornji del, zasnovan tako, da je pripravljen na tekme in zagotavlja podporo športnikom tam, kjer jo najbolj potrebujejo.
  • Continentalov gumijasti podplat – Silhueta tekačem pomaga ostati na poti, saj je izdelana z gumijastim podplatom Continental, ki ima dober oprijem in pomaga pri hitrem premagovanju ovinkov.
  • Izdelan delno iz recikliranih materialov – Ta izdelek je delno izdelan iz serije recikliranih materialov, kar je le ena od rešitev, ki bo pomagala adidasu postopoma opustiti primarni poliester in zmanjšati količino plastičnih odpadkov.

Bodite pozorni in spremljajte trgovino Top4Running. Adizero Adios Pro 3 bo kmalu na voljo za nakup!

Nakupujte tukaj v trgovini T4R!

3

 

 


PRODUKTNE NOVOSTI