END OF SEASON SALE! Izbirate lahko med več kot 4900 izdelki -- days --:--:-- Kupite zdaj
Nike Air Zoom Alphafly NEXT% 2

Nike Air Zoom Alphafly NEXT% 2

15. 6. 2022 2 min. branja

Najhitrejši Nikejev copat, s katerim je Eliud Kipchoge senzacionalno presegel maratonsko mejo 2 ur, je bil izboljšan in nadalje razvit skupaj z njim: novi Nike Air Zoom Alphafly NEXT% 2!

Najhitrejši Nike-ov copat, s katerim je Eliud Kipchoge senzacionalno presegel maratonsko mejo 2 ur, je bil izboljšan in nadalje razvit skupaj z njim: novi Nike Air Zoom Alphafly NEXT% 2!

Najhitrejši Nikejev copat, s katerim je Eliud Kipchoge senzacionalno presegel maratonsko mejo 2 ur, je bil izboljšan in nadalje razvit skupaj z njim: novi Nike Air Zoom Alphafly NEXT% 2!

V skladu s prototipi je novi model snežno bel. Mi pa smo imeli ekskluzivno priložnost, da smo novi copat preizkusili še pred izidom. Na kratko: ko boste enkrat obuli ta copat, ne boste več želeli obuti svojega starega para tekaških copat.

Za testni tek smo se srečali z olimpijcem Benjaminom Robertom v Parizu. Je štirikratni francoski prvak v teku na 800 m in Nike-ov atlet. Skupaj z nami je testiral in ocenil nove copate Nike Air Zoom Alphafly NEXT%  2. 

Torej, kaj je razlog za ta hrup?

Tako kot predhodnik ima tudi model Nike Air Zoom Alphafly NEXT% 2 debel, a lahek podplat. To vam omogoča optimalno kombinacijo udobja in hitrosti.

ODBIJANJE V RITMU - Enote Zoom Air in pena ZoomX po celotni dolžini zagotavljajo najvišjo energijsko povratno vrednost sistema blaženja Nike, ki vsakemu koraku doda več odbojnosti . Tanek gumijast podplat izboljša oprijem in omogoča več ZoomX pod blazinami Zoom Air. Dodatna pena ne samo da dodaja več odboja, ampak tudi pomaga izboljšati prehod s pete na prednji del stopala.

OSTANITE SPOČITI DLJE ČASA - Pena ZoomX po celotni dolžini zagotavlja izjemno lahkotno in odzivno tekanje. Ustvarjena je za hitrost, hkrati pa zagotavlja blaženje, da boste ostali spočiti tudi v zadnjih kilometrih maratona. Zagotavlja udobje tam, kjer ga potrebujete.

KORAK NAPREJ - Plošča iz ogljikovih vlaken po celotni dolžini zagotavlja občutek kotaljenja naprej, zaradi katerega si boste želeli narediti naslednji korak. Daje vam  pogonski občutek in vam pomaga pri gladkem prehodu skozi korak. Tako sprednji del stopala kot peta ponujata nekoliko širšo podlago za stabilno platformo, tako da se lahko z zaupanjem lotite zavojev na progi.

2