MID SEASON SALE - Prihranite do 60 % na izbranih izdelkih KUPI ZDAJ
Nova izdaja: ASICS Gel-Nimbus 25

Nova izdaja: ASICS Gel-Nimbus 25

9. 1. 2023 1 min. branja

Model ASICS Gel-Nimbus je bil popolnoma prenovljen in bo od 1. februarja na voljo v trgovini Top4Running. Najprej pa preberite, kaj je tako posebnega pri tekaškem modelu ASICS Gel-Nimbus 25.

Priljubljeni copat za tek na dolge proge ASICS Gel-Nimbus je dobil spektakularno posodobitev. Toda kaj je novega? Ključna dejstva: neviden GEL, večja absorpcija udarcev, večja elastičnost in veliko več udobja med tekom.

1

Padec čevlja je osem milimetrov, kar je manj kot pri prejšnjem modelu. Za večje udobje je uporabljena blažilna pena FF Blast Plus Eco. To zagotavlja še bolj dinamičen tek kot pri modelu Nimbus 24. Dobro prikrit in od zunaj neviden je v najnovejši različici družine Nimbus skrit tudi gelski element. Ta zagotavlja prijetno blaženje na peti. Tako kot pri prejšnjem modelu je tudi pri najnovejši posodobitvi obutve uporabljen priljubljen material Flytefoam.

ASICS se je s svojim novim tekaškim čevljem izboljšal tudi na področju trajnosti. Več kot 90 odstotkov uporabljenega poliestra je recikliranega. Poleg tega ASICS uporablja nov postopek barvanja, ki zmanjšuje emisije CO2, več kot 20 odstotkov vmesnega podplata pa je narejenega iz sladkornega trsa.

3

Najnovejši copat v ASICSovem univerzumu bo na spletni strani Top4Running-a na voljo od 1. februarja in bo stal 200 evrov.

Nakupuj pri Top4Running-u!

 


PRODUKTNE NOVOSTI