Brezplačno darilo za tek ob vsakem nakupu nad 150 € in 220 € Želim darilo
Ocena: New Balance PWR-X Sprint-Spike

Ocena: New Balance PWR-X Sprint-Spike

26. 1. 2023 2 min. branja

New Balance je izdal nove šprintarice Sprint in za vas sem lahko vnaprej testiral unisex šprintarice NB PWR-X!

New Balance je izdal nove šprintarice! Odkar je atletinja New Balance, Sydney McLaughlin, v svojih NB šprintaricah dosegla spektakularen nov svetovni rekord v teku na 400 m z ovirami, so njihove šprintarice zelo iskane med vsemi vrstami šprinterjev.

Moje ime je Djamila Böhm. Sem nemška prvakinja v teku na 400 metrov z ovirami in jasno, da sem želela preizkusiti tudi najnovejše NB sprinterske šprintarice.

1

Dva najpomembnejša vidika pri izbiri mojih šprintaric: teža in kakovost podplata. 

Pri obeh se NB PWR-X šprintarice zelo dobro obnesejo: tekmovalni copat je zelo lahek in ima zelo trden podplat.

Seveda je v šprintarice NB PWR-X vgrajena tudi plošča iz ogljikovih vlaken. Ta zagotavlja izjemno trden podplat ter tog in odziven občutek pod nogami. Poleg tega imajo tekmovalne šprintarice vmesni podplat FuelCell z močnimi odbojnimi lastnostmi, ki zagotavljajo povečano vračanje energije pri vsakem koraku. Pena FuelCell vas med tempo tekom opazno potiska naprej.

Izjemno lahek tkani zgornji del zagotavlja udobno nošenje že ob prvi uporabi.

2

Odlične za razdalje od 60 do 400 m z ovirami in brez njih.

Špice so že vgrajene v unisex copat in imajo dober oprijem. Skupaj jih je šest. Običajno jih imam rada več, vendar v večini trenutnih modelov šprintaric različnih znamk več špic ni moč najti .

Sem tekačica s širokim korakom, zato z vsakim korakom veliko potiskam in imam po naravi široko dolžino koraka. NB PWR-X Spike podpira ta slog teka in so zato zame popolne tekaške šprintarice za teke od 60 do 400 metrov - z ovirami in brez njih.

NB Spike kupite tukaj!

 

 

 


SVETOVANJE O IZDELKIH