END OF SEASON SALE! Izbirate lahko med več kot 4900 izdelki Kupite zdaj
RunMotion Coach - Začnite leto 2022 odločno

RunMotion Coach - Začnite leto 2022 odločno

5. 1. 2022 3 min. branja

RunMotion Coach je vodilna aplikacija za treniranje v Franciji. Začnite 2022 na pravi način. 

Da bi novo leto začeli kar se da odločno, smo se pri TOP4RUNNINGu odločili združiti moči z RunMotion Coach-em in vam ponuditi individualno trenerstvo, ki vam bo pomagalo doseči vaše športne cilje. Ne zamudite odlične priložnosti in začnite leto z nami.

S TOP4RUNNINGom dobite 1 mesec brezplačne Premium naročnine s kodo TOP4RUNNING ter se pridružite skupnosti, ki šteje več kot 200.000 športnikov.

PREIZKUSI

Kaj je RunMotion Coach?

RunMotion Coach je vodilna brezplačna trenerska aplikacija iz Francije, ki so jo ustvarili vrhunski trenerji in tekači. Na voljo je 24 ur na dan, 7 dni v tednu ter ponuja načrt treninga in uporabne nasvete.

Naloži aplikacijo

Razvijajoč se program treninga po meri
Vsak tekač prejme, po zaslugi umetne inteligence, peronaliziran načrt treninga glede na svoje izkušnje, predispozicije in želje. Z drugimi besedami: katerakoli raven, katerikoli cilj.

Kako je nastal?

Ideja za RunMotion Coach-a se je Guillaumu in Romainu ADAMu porodila med tekom. Imela sta vedno več prijateljev, ki so želeli izkoristiti načrte treninga za pripravo na svojo prvo tekmo, na maraton pod tremi urami ali za izboljšanje hitrosti... Želela sta ustvariti storitev, ki bi bila dostopna čim večjemu številu ljudi. RunMotion Coach je zdaj vodilni akter na področju digitalnega treniranja v Franciji in se širi na mednarodno raven.

Runmotion CoachGuillaume (levo) in Romain (desno) ADAM, soustanovitelja RunMotion Coach-a, ki maraton pretečeta v času 2h28 oziroma 2h38.

Za koga?

RunMotion Coach je zdaj razvit za vse vrste tekačev. Zaradi vsestranskosti trenerjev boste našli načrte tako za cestne tekme kot za trail dirke.

Cilj dirke: priteči na cilj ali preizkušnja na čas
- 5km
- 10km
- Polmaraton
- Maraton
- Trail dirka
- Ultra-traili (od 80km do 160km)

Cilj za dobro počutje
- Začeti teči
- Redno teči
- Izgubiti težo
- S tekom prenehati kaditi

Runmotion coach

Kakšne so koristi?

Uporabniška izkušnja: Povezava z digitalnim trenerjem prek samodejnega neposrednega komuniciranja (chatbot). To je edina športna aplikacija, ki to ponuja.

RunMotion Coach je integriral športno psihologijo, zato ponuja možnost izbire osebnosti trenerja: pozitivno, avtoritarno ali filozofsko.

Izračun vadbenih tempov se dela na podlagi modela za napovedovanje uspešnosti, ki ga je razvila skupina MIT in CNRS, katere član je bil Guillaume ADAM. Ta model je najnatančnejši doslej in omogoča izračun tekačevega VMA in vzdržljivosti na podlagi njegovih ali njenih tekmovalnih rezultatov.

Jeziki: aplikacija se razvija na mednarodni ravni in je zdaj na voljo v francoščini / angleščini / španščini.

S KODO TOP4RUNNING PREJMETE PRVI PREMIUM MESEC BREZPLAČNO
PREIZKUSI

Runmotion coach 3