END OF SEASON SALE! Izbirate lahko med več kot 4900 izdelki -- days --:--:-- Kupite zdaj
Maraton v Valenciji 2022 - povzetek

Maraton v Valenciji 2022 - povzetek

12. 12. 2022 2 min. branja

4. decembra smo z našimi ambasadorji ponovno preživeli fantastičen tekmovalni dan. Tokrat v Španiji, natančeneje v Valenciji. Preberite naš povzetek dogajanja na neverjetnem maratonu v Valenciji 2022.

Zakaj vsi profesionalni športniki želijo tekmovati na maratonu v Valenciji? Seveda zato, da bi bili hitrejši. Na eni najhitrejših prog v Evropi si vsi želijo izboljšati svoj maratonski rekord.

Valencia Marathon

Go Faster. Together.

Naši ambasadorji so bili pripravljeni na še en velik izziv - na maraton Valencija 2022.

Za začetek tega neverjetnega potovanja smo se skupaj odpravili na Shake Out Run po Valenciji, da bi bolje spoznali mesto in delili maratonsko vzdušje z vsemi tekači.

Valencia Marathon 2

Pripravljen - Pozor - Start 

Le nekaj ur pozneje je napočil tisti trenutek! Maraton je bil tik za vogalom, in če niste živčni, niste pripravljeni... mi pa smo bili!
Ob 8.15 so najhitrejši športniki začeli dajati vse od sebe in kot vemo: na maratonu se lahko zgodi vse! Toda naši ambasadorji so uživali v vsakem kilometru in se borili, da bi dosegli nov osebni rekord!

Valencia Marathon 3

Valencija - najhitrejše mesto v Španiji


Kelvin Kiptum je zmagal v moški konkurenci z 2:01:52 
A to še ni vse: tretji najhitrejši moški čas na svetu, nov rekord proge na maratonu v Valenciji in najhitrejši maratonski debi v zgodovini. Samo VAU!
V ženski konkurenci je prav tako zmagala Amane Beriso, ki je dosegla resnično vrhunski čas (2:14:57).

Valencia Marathon 4

Takole torej: če iščete popolno vreme za maraton v decembru in ravninsko, hitro progo, na kateri lahko dosežete svoj osebni rekord, je maraton v Valenciji vaša prava izbira.

Oglejte si copate prvakov

Preverite tekaške copate