Velika razprodaja ženske tekaške opreme Kupite zdaj
Vltava Run: Štafetni tek v Evropi

Vltava Run: Štafetni tek v Evropi

1. 5. 2023 2 min. branja

Vltava Run je štafetni tek v Evropi, dolg 360 km, odvijajoč se po Češki republiki. V tem blogu boste našli informacije o dogodku in prvi vpogled v kolekcijo Craft, ki bo na voljo izključno pri Top4Runningu.

Ste že kdaj slišali za Vltavski tek? Ne? Potem je zdaj skrajni čas! Vltava Run je štafetni dogodek v Evropi. Vsako leto je razprodan v 30 minutah. Spoiler: Tudi letos je že razprodan, zato bo vaša udeležba morala počakati še eno leto.

1

Top4Running je eden od ključnih partnerjev teka Vltava Run. Tam bomo sodelovali z dvema ekipama ambasadorjev in zastopali skupnost Top4Running. Dogodek bo potekal od 13. do 15. maja. 360 km dolga tekaška proga poteka po Češki republiki. Start je v mestu Šumava na jugu države, cilj pa v glavnem mestu, Pragi. Izjemno dolga proga je razdeljena na desetkilometrske odseke.

Pot je speljana čez podeželske ceste, skozi narodni park Šumava, mimo rek, skozi gozdove, čez hribe s čudovitimi razgledi, navzdol v dolino ter skozi zgodovinska mesta. Teče se podnevi in tudi ponoči - edinstveno doživetje!

Gallery

Top4running želi, da bi se teka lahko udeležili vsi tekači, ne glede na njihovo raven pripravljenosti, in doživeli to edinstveno izkušnjo. Zato bomo naše 12-članske ekipe opremili z različno hitrimi ambasadorji.

Uradno kolekcijo bo lansiral Craft in bo na voljo izključno v trgovini Top4Running. Tukaj si lahko prvič ogledate stilsko tekaško opremo:

Gallery


TEKME IN DOGODKI