END OF SEASON SALE! Izbirate lahko med več kot 4900 izdelki -- days --:--:-- Kupite zdaj
Vrhunci leta 2021

Vrhunci leta 2021

29. 12. 2021 9 min. branja

Za Top4Running ekipo se končuje leto, ki je bilo polno dogodkov. Spremljali smo številne športne vrhunce, kot so nemško atletsko prvenstvo, berlinski maraton in evropsko prvenstvo v krosu. Še en vrhunec: avgusta smo končno odprli lastno trgovino v Berlinu, Nemčiji!

Za Top4Running ekipo se končuje leto, ki je bilo polno dogodkov. Spremljali smo številne športne vrhunce, kot so nemško atletsko prvenstvo, berlinski maraton in evropsko prvenstvo v krosu. Še en vrhunec: avgusta smo končno odprli lastno trgovino v Berlinu, Nemčiji!

Pogled nazaj na tekaško leto 2021

Januar

Predstavitev naše ekskluzivne kolekcije: Nike x Top4Running

Januarja smo bili prva tekaška trgovina, ki je skupaj z Nike-om lansirala atletsko kolekcijo. Ekskluzivna kolekcija je na voljo samo v trgovini Top4Running. Nele Weßla in Juliusa Lawnika smo z inovativnimi oblačili uspeli navdušiti še pred začetkom prodaje. Srce naše kolekcije? Vsak tekač se mora v svoji tekmovalni opremi počutiti udobno. Le če je temu tako, lahko daste vse od sebe.

Nike Team

Nakupujte iz Nike Team kolekcije

 

Februar

Nemško dvoransko prvenstvo v Dortmundu

Nemško dvoransko prvenstvo v Dortmundu je februarja potekalo pod strogimi higienskimi predpisi. Na žalost je bilo dovoljeno tekmovati le majhnemu številu elitnih tekačev, tokrat brez podpore gledalcev s tribun.

Naši Top4Running ambasadorji Djamila Böhm, Nele Weßel, Jana Reinert in Karl Bebendorf so se kljub težkim razmeram uspeli kvalificirati in uspešno tekmovali v različnih disciplinah: Djamila je tekla na najkrajši razdalji, 400 m , Nele in Jana pa sta tekmovali na 800 m. Nele je s fantastičnim četrtim mestom le za las zgrešila medaljo. Karl se je uvrstil na stopničke in v teku na 1500 m osvojil bronasto medaljo.

Gallery

 

Marec

Menstrualni cikel in vrhunski šport

Marca je ASICS predstavil kolekcijo Sakura, ekskluzivno kolekcijo za ženske. Sakura je japonsko ime za češnjev cvet, kolekcija pa temelji na njegovih barvah. Podjetje Top4Running je izid te kolekcije izkoristil kot dobro priložnost za snemanje prve kampanje, osredotočene na ženske, tokrat z Djamilo Böhm. V videoposnetku naša Top4Running ambasadorka govori o temi, ki ji je bilo do danes posvečeno veliko premalo pozornosti: o vlogi menstrualnega cikla v življenju športnice. Djamila je vrhunska športnica, ki je z nami delila kako ji uspeva usklajevati menstruacijo in šport.

Kliknite tukaj za video

 

Junij

Nemško prvenstvo

Nemško prvenstvo v Braunschweigu je lahko potekalo pred občinstvom, kar je obudilo spomin na stare čase. Čeprav je bilo na stadionu zaradi omejitev zelo malo gledalcev, to ni pokvarilo vzdušja na stadionu.

Naši štirje najboljši ambasadorji Djamila Böhm, Nele Weßel, Jana Reinert in Karl Bebendorf so se kvalificirali za nemško prvenstvo na prostem. Karlu je uspel veliki met: senzacionalno je postal nemški prvak v teku na 3000 m z ovirami, Djamila pa je osvojila bronasto medaljo v teku na 400 m z ovirami. Florian Kurrasch je bil tudi tokrat prisoten kot uradni fotograf in je lahko tako za Top4Running skupnost posnel izjemne posnetke.

Gallery

 

Julij

Go Faster.Together.Kampanja.

Julija smo končno lahko predstavili svojo prvo lastno kampanjo. Z njo smo pokazali kdo smo in kaj je Top4Running: tekaška skupnost, ki združuje tekače iz različnih držav po vsem svetu, povezane na progi, cesti ali stezi. Z ekipnim duhom do boljših rezultatov. In ni pomembno iz katere točke štartate.

Gallery

Kliknite tukaj za video!

Adidasovo snemanje v Parizu

Z adidasom smo avgusta snemali v Parizu. Kaj smo predstavljali? Hitro adidas adizero družino, ki se še naprej širi! Oglejte si ekskluzivne vtise s snemanja v videoposnetku:

Adidas Shooting Paris

Kliknite tukaj za video!

 

Avgust

Končno! Otvoritev Top4Running trgovine

Od avgusta lahko v Berlinu obiščete našo trgovino: preizkusite najnovejše tekaške copate, šprintarice in tekaška oblačila. Odprtje trgovine smo proslavili s tekom z berlinskim tekaškim klubom. Glavna točka trgovine? Naš laboratorij Currex 5D Lab! Ta vašo tekaško analizo dvigne na povsem novo raven. Vsekakor se morate ustaviti pri nas, če želite kar se da najbolje izkoristili svoje tekaške copate in tehniko teka.

T4R Store

Kliknite tukaj za ogled otvoritve trgovine!

Berlinski polmaraton

Polmaraton v nemški prestolnici nas je poklical! In kakšen dan je to bil! Skupno se ga je udeležilo 15.096 udeležencev iz 130 različnih držav, od tega 14.508 tekačev. Kenijka Joyciline Jepkosgei je s časom 65:16 minut postavila nov spektakularen rekord proge. V moški konkurenci pa je Kenijec Felix Kipkoech s časom 58:57 minute dosegel celo najhitrejši letošnji čas na polmaratonski razdalji.

Lisa Rihm, Tom Gröschl in Xavi Fernandez so bili na startni črti trije naši najboljši ambasadorji. In vsi so dosegli osebne rekorde! To govori v prid berlinskemu polmaratonu, progi in predvsem vzdušju!

Gallery

Najboljši atleti sveta v Zürichu: Finale diamantne lige

Bliža se finale diamantne lige! Kdo bo osvojil jackpot ter domov odnesel pokal in denar? Atletske zvezdnike čaka skupno kar 2,1 milijona evrov denarnih nagrad!
Zahvaljujemo se Pumi, da nas je gostila! Z njeno pomočjo smo lahko posneli ta večer za našo Top4Running skupnost.

Gallery

Vlatavski tek

Ta mesec smo zabeležili še en Top4Running vrhunec: Vlatavski tek! "Naš tek" pokriva 360 kilometrov, od Šumave na jugu Češke do Prage. Tekače vodi po poteh podeželskih cest, skozi narodni park Šumava, ob rekah in po trail stezah. S hribov boste imeli prav očarljiv razgled, tekli boste po dolinah in skozi zgodovinska mesta južne in osrednje Bohemie. Teče se tako podnevi kot tudi ponoči - edinstveno doživetje!

Ogromna razdalja se teče kot štafetni tek z 8 tekači v ekipi, največ 12. Seveda smo imeli na startu ekipo mednarodnih ambasadorjev z Janom Kürstenom, Sassimovesom, Ivo Kopkovo in Xavijem FernandezomAli ste vedeli? Podjetje Top4Running je bilo ustanovljeno na Češkem.

Ste že zainteresirani? Vlatavski tek se bo odvil tudi v letu 2022: v koledarju si označite 14. in 15. maj!

Kliknite tukaj za več informacij!

Berlinski maraton

S sloganom #restartrunning je bil dan štartni znak na berlinskem maratonu! Pravi vrhunec med maratonskimi progami tega sveta. Nenazadnje tudi po zaslugi Eliuda Kipchogeja, ki je na maratonu leta 2018 v Berlinu s časom 2:01:39 postavil nov svetovni rekord.

Letos je bil berlinski maraton tudi največji maraton na svetu od začetka pandemije korone. V skoraj popolnih tekaških razmerah, s soncem in 18 stopinjami, se je na progo podalo 24 796 udeležencev.

Naša Top4Running ambasadorka, Lisa Rihm, je s časom 2:53 postavila svoj nov osebni rekord. Za ta dosežek ji čestita naša celotna Top4Running skupnost! Ob omenjenem pa so v Berlin na svoj maratonski debi odpotovali tudi naši partnerji Vaporflyworldwide iz Združenega kraljestva.

Berlin Marathon

Kliknite tukaj za video in začutite to izjemno vzdušje.

Utrinki po dirki s Philippom Pfliegerjem

Najboljši Nemec na berlinskem maratonu je bil Philipp Pflieger, ki je s časom 2:15:01 zasedel odlično 16. mesto v zares močni konkurenci. Dan po maratonu je skupaj z ustanoviteljem Icylence-a, Alexom Siegmundom, prišel v našo trgovino Top4Running in nam razkril zakulisje vrhunskega maratonca: 

Kako je treniral za maraton v Berlinu? Kako je videti dan dirke? Ali se njegov delovni dan konča ali ima še kakšne obveznosti, ko pride v cilj? Popeljal nas je skozi svoj dan in občutke, hkrati pa nam je zaupal tudi podrobnosti o svoji opremi.

Pflieger

 

Oktober

Barcelonski polmaraton

Ambasadorji in osebje Top4Runninga so se iz vse Evrope odpravili v Barcelono (Španija), da bi kot "Blackkteam" pretekli polmaraton. Za celotno ekipo je bila organizirana edinstvena izkušnja s šotorom v VIP-območju in elitno štartno cono.

Gallery

 

November

Ko Go Faster Together postane realnost!

Prišel je čas, da sporočilo naše blagovne znamke #GoFasterTogether razširimo po svetu. Ni boljšega načina kot to narediti na epskem maratonu: napasti svoj osebni rekord in stati skupaj na štartni črti s ciljem preteči celotno razdaljo?

Naše poslanstvo? Pomagati devetim tekačem iz naše ekipe, da skupaj dosežejo svoje osebne rekorde. Na startu je bilo skupaj 35 zajčkov, ki so se menjavali vsakih 10-20 kilometrov in pomagali tekačem, da so skupaj dosegli svoje cilje. Na 40. kilometru so se vsi združili in skupaj pretekli zadnja dva kilometra. Kakšen edinstven občutek!

Gallery

"Premagati najboljše" s Currex-om

Še en vrhunski dogodek v naši trgovini! Ustanovitelj Currex-a, Björn Gustafsson, je v Berlinu sam iskal tekača z najboljšo tekaško ekonomičnostjo. In pridružili so se nam atleti berlinskega atletskega kluba. 

 

Gallery

10 kilometrov San Sebastian

Dan D za ekipo Blackteam! In kakšen dan je bil to! Naša ekipa je z Mustafo in Maelom iz Francije ter Marinom iz Hrvaške osvojila vse stopničke v moški konkurenci. Medtem ko so naši ženski ekipi Blackteam stopničke za las pobegnile, saj je končala na četrtem mestu. Tudi naši rezervi, Noah in Robel, sta tekli odlično.

10k

 

December

Top4Running x Eintracht Frankfurt

V prihodnji sezoni bomo atletski oddelek "Eintracht Frankfurta" opremili z našo Nike klubsko kolekcijo. Partnerstvo je skupaj z ostalimi predstavila tudi vrhunska atletinja Carolin Schäfer.

Eintracht Frankfurt

Želite tudi vi opremiti svoj klub? Kontaktirajte nas!

Kros EP Dublin

Zadnji letošnji mednarodni tekaški vrhunec je bilo evropsko prvenstvo v krosu v Dublinu. Tam je bil za Top4Running tudi Florian Kurrasch, ki mu je uspelo posneti prav vznemirljive fotografije. Vse o krosu lahko preberete na našem blogu.

Gallery

Kliknite tukaj za več zanimivosti!

 

 

Kliknite tukaj za podrobnosti iz Philippove dirke!