SUMMER SALE - Tisoče izdelkov s popustom do 60 % KUPI ZDAJ
pic

O podjetju

Top4Running je dom za vse tekače. Ne glede na to ali tečete v mestu, na stezi ali trailu, vas bomo opremili s tekaškimi copati, ki se vam odlično prilegajo in zadostijo vsem vašim potrebam. Ob tem pa se lahko od glave do pet oblečete v skladu z najnovejšimi trendi, predvsem pa v funkcionalna tekaška oblačila, s katerimi bodo naslednji kilometer še bolj zabavni. Ne smete pozabiti na drugo opremo kot so nahrbtniki ali vse bolj priljubljene športne ure. Ker verjamemo, da je kakovost pomembna, boste pri nas našli le najnovejšo in najkakovostnejšo opremo preverjenih mednarodnih blagovnih znamk. To vam zagotavljamo.

Obstaja milijon razlogov zakaj tečemo in milijon načinov kako tečemo. Prepričani smo, da si z vami delimo, ne glede na to ali lovite svetovne rekorde ali pa tečete zgolj za zabavo, trenirate na atletski stezi ali v naravi, sami ali s partnerjem, redno ali le občasno - veselje do teka. Kot izkušena ekipa tekačev vemo kaj pomeni takšno veselje, zato ga želimo širiti dalje. Da bi nas teklo še več, da bi bili vsi še boljši in nikoli nehali uživati v teku.

Zgodovina podjetja TOP4SPORT

2010

Ustanovitev Top4Sport-a. Začetek našega sodelovanja z Nike-om.

2011

Začenjamo sodelovanje s prvoligaškim klubom FC Slovan Liberec

2012

Odpiramo specializirano nogometno e-trgovino Top4Football

2013

Odpiramo e-trgovini Top4Running in Top4Fitness

2014

V Pragi odpiramo trgovino Top4Football, najsodobnejšo specializirano trgovino za nogomet v srednji Evropi. Sodelujemo z več kot 100 klubi, od prve lige do regionalnih tekem.

2015

Širimo se na Slovaško in odpiramo trgovino Top4Football v Bratislavi. Hkrati pa v Pragi odpiramo trgovino Top4Running Premium. Začenjamo sodelovanje s češko atletsko zvezo.

2016

Postali smo partner slovaške nogometne reprezentance

2017

Širimo se na Madžarsko in v Romunijo. Sodelujemo s 7 klubi prve lige na Češkem in Slovaškem

2018

Širimo se v Nemčijo, Avstrijo in Španijo. Odprli smo e-trgovino Top4Street

2019

Top4Sport postaja ponosen član skupine 11TeamSports - največjega distributerja nogometne opreme v Evropi.

Prodajalne